Cuba, Cuba - 16-daags rondreis

Single reis Winter Zon - wintervakantie single rondreis

vanaf € 1.799,00

Ga mee met Cirkel Vakanties naar Cuba, een bijzonder eiland dat veel meer te bieden heeft dan alleen mooie witte stranden met palmbomen. Cuba prikkelt al je zintuigen! Ruik de geur van tabak, proef een overheerlijke Mojito, Cuba Libre of Piña Colada, voel de Salsa vibes als bandjes Cubaanse muziek gaan spelen en kijk je ogen uit op de vele mooie plekjes in Cuba. Geniet van indrukwekkende historie, vriendelijke Cubanen, charmante steden, tropische stranden en prachtige natuur. Wanneer je het authentieke Cuba nog wilt ontdekken, is het nu tijd om deze indrukwekkende rondreis te maken! Heel langzaam is dit communistische eiland in de Caribbean aan het moderniseren. Wanneer je nú naar Cuba gaat, voelt dat nog steeds als een reis terug in de tijd. Sinds in 1959 Fidel Castro voor een revolutie zorgde, zijn Westerse invloeden buiten de deur gebleven. Het straatbeeld wordt bepaald door oldtimers, historische gebouwen en vriendelijke Cubanen met een sigaar in de mond en een Mojito in de hand.

Rondreis Cuba Compleet

Jouw Cuba groepsreis is een ideale mix van muziek, salsa, lekkere drankjes, actief bezig zijn in de mooiste natuurgebieden en bijkomen op heerlijke stranden. Je lokale Cubaanse gids spreekt Nederlands en laat jou graag de mooiste plekjes van dit fascinerende eiland zien. Dit is echt een van de mooiste rondreizen in Cuba! Hou er wel rekening mee dat door onze manier van reizen er veel op z’n Cubaans gaat. Planningen zijn er om te gooien en door improvisatie ontstaan er vanzelf de leukste situaties en interacties met lokale Cubanen. Laat je verrassen en ga mee in het ritme van het land, met een Mojito in je hand!

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Mambo Reizen.


Groepsgrootte: ca. 6 - 16 deelnemers
Leeftijdsgroepen: 25 - 45 jaar
Reisduur: 16 dagen

Combi reis Wanneer je in twee of meer aansluitende weken twee of meer aparte bestemmingen wilt boeken, neem dan contact op met onze afdeling Reserveringen; telefoon 0314 820 000