Reisbureau

Handig! Een bagagechecklist!

Welkom op de reisbureaupagina van onze website.

Cirkel Vakanties organiseert al 25 jaar vakanties voor singles, eenoudergezinnen en, sinds kort ook, voor samengestelde gezinnen.

Eenoudervakanties

Cirkel organiseert speciale strand- en actieve vakanties voor éénoudergezinnen, zowel in de zomermaanden als ook in het voor- en najaar. Jouw gasten reizen tijdens deze speciale vakanties samen met andere 1-oudergezinnen, hetgeen wel zo gezellig en laagdrempelig is. Het Sun & Fun team organiseert allerlei leuke en afwisselende activiteiten voor de kinderen, hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de diverse leeftijdscategorieën. Voor de éénouder hét moment om zelf ook tot rust te komen tijdens de vakantie! Ook voor de ouders worden diverse activiteiten georganiseerd. Jouw gast gaat in ieder geval onbezorgd op vakantie. Cirkel biedt een luxe, compleet ingerichte bungalowtent, hotelkamer of appartement en de enthousiaste reisbegeleiders staan klaar om zowel de ouders als de kinderen een onvergetelijke vakantie te bieden. Eventueel kan vervoer per touringcar of vliegtuig naar en van de bestemming bijgeboekt worden. In de winter organiseren wij met dezelfde formule ook reizen naar de wintersport, hier zal ons Snow & Fun team klaar staan om jouw gasten een onvergetelijke wintervakantie te bezorgen.

Samengestelde gezinnen

Nieuw dit jaar zijn de vakanties voor samengestelde gezinnen. Veel 1-oudergezinnen vinden op een gegeven moment weer een nieuwe partner(veelal ook met kinderen). Voor deze gezinnen is het dan toch echt anders om met ALLE kinderen één of twee weken op pad te gaan. Cirkel biedt hiervoor ruime, flexibele accommodaties aan (t/m 12 personen), waardoor je zelf de indeling kunt bepalen (en tussendoor eventueel kunt switchen ;-)). Voor de kinderen zijn er natuurlijk veel leeftijdsgenoten en ons enthousiaste Sun & Fun team zorgt ervoor dat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Zo hebben de ouders ook de tijd om er af en toe lekker samen op uit te gaan. Daarnaast is er ook elke week een dag gepland waar elke ouder met zijn/haar eigen kinderen op pad gaat. De ervaring leert dat dat met name voor de kinderen heel belangrijk is en als zeer positief wordt ervaren. Voor alle activiteiten geldt uiteraard dat deelname geheel vrijblijvend is, het is tenslotte vakantie! Ook voor de Samengestelde Gezinnen hebben wij in de winter eveneens reizen naar de wintersport.

Single vakanties

Cirkel biedt ook diverse rondreizen, actieve- en strandvakanties aan voor Singles. Naast alle activiteiten is er veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Verblijf samen met andere alleengaanden op een comfortabele camping, in een 3 à 4 sterrenhotel of een heerlijk appartement. Bij ons zijn de reizen exclusief voor singles, we werken met bepaalde leeftijdsgroepen en met elke groep gaat een gezellige, enthousiaste begeleider mee (24/7). Tijdens onze wintersportreizen blijkt elk jaar weer dat ook hier onze formule erg gewaardeerd wordt, gezellig met leeftijdsgenoten de pistes bedwingen en genieten van de gezelligheid in de bergen.

Partner worden?

Wil jij als reisbureau ook graag de reizen van Cirkel Vakanties verkopen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op over de commissie en aanvullende voorwaarden.

Op onze website kun je alle uitgebreide informatie vinden over onze reizen. Mocht je toch nog vragen hebben over de reizen, dan kun je vanzelfsprekend ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0314 – 820 000. Hier kun je ook eventueel jouw reservering(en) doorgeven.

Openingstijden maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Telefoonnummer: 0314 - 82 00 00
Email: info@cirkel.nl