Over Cirkel Vakanties

De voordelen van Cirkel vakanties

Ervaring sinds 1987!

Op vakantie mag het aan niets ontbreken:
Vakantie betekent ontspanning en er even helemaal tussenuit. Als geen ander weten hoe wij hoe belangrijk dit voor je is, daarom wordt er door ons hele team met uiterste zorg gewerkt om je een fantastische vakantie te bezorgen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we ondertussen hoe we dit kunnen regelen.

Sun & Fun / Snow & Fun programma

Je kinderen zullen zich niet snel vervelen tijdens de zomer en/of wintervakantie! Op alle bestemmingen worden activiteiten georganiseerd door het Nederlandse Sun & Fun team (in de zomer) en het Snow & Fun team (tijdens de wintersport). Aan activiteiten geen gebrek. Voor elk kind is er een bestemming die geschikt is voor zijn of haar leeftijd, aangepast aan de mogelijkheden van de locatie. Door de unieke Sun & Fun formule, de speciale activiteiten en de inzet en het enthousiasme van onze begeleiders is elke vakantie weer uniek.
meer informatie Snow & Fun - wintersport
meer informatie Sun & Fun - zomervakantie

LeeftijdscategorieŽn Singlereizen

Onze singlereizen zijn verdeeld in leeftijdscategorieŽn. Wij bieden reizen aan voor deelnemers tussen 20 en 35 jaar, 25 en 45 jaar, 35 en 55 jaar, 45+ en alle leeftijden (onze reizen zijn het meest geschikt voor iedereen van 20 tot circa 69 jaar). De groepsgrootte varieert van circa 10 tot 30 deelnemers. Dit is afhankelijk van de bestemming en de mogelijkheden.

Groepsreis

Een reisprogramma van Cirkel Vakanties is uniek. Boek je een vakantie bij Cirkel Vakanties, dan kies je voor de voordelen van een groepsreis. Je bent uiteraard vrij om te gaan en te staan waar je wil, maar kan daarnaast genieten van de gezelligheid en het gemak van een groepsreis. Contact met reisgenoten is snel gelegd en onze vakanties staan dan ook garant voor zorgeloos genieten.

Persoonlijk contact/advies

Wij adviseren je graag persoonlijk welke bestemming het best bij je past. Je kunt ons bereiken tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur op telefoonnummer 0314 - 82 00 00. Je kan ons ook per e-mail bereiken voor vragen via info@cirkel.nl of op Facebook.