Over Cirkel Vakanties

Vakantie en reisinformatie

Aankomstdag

Op de aankomstdag kun je doorgaans vanaf 15.00 uur terecht in je tent, kamer, appartement of bungalow.

Vertrekdag

Op de vertrekdag dient je je accommodatie doorgaans rond 09.30 uur te verlaten. Indien je met de bus reist vertrek je veelal ’s avonds en zo heb je nog de hele dag. De reisleiding zorgt ervoor dat je je bagage gedurende de dag veilig kunt opbergen.

Accommodatie

Onder accommodatie wordt verstaan: een tent, een kamer, een bungalow, een mobilehome, een appartement, een hotel en een pension.

Prijzen

Verblijf in een tent
Verblijf je in een luxe bungalowtent type A dan betaal je per week per tent. Deze prijs is gebaseerd op één volwassene met maximaal drie kinderen. Voor de samengestelde gezinnen hebben we minimaal de type B tent, deze prijs is dan gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen.

Verblijf in een bungalow of mobilehome
Verblijf jein een bungalow of mobilehome dan betaal je per week per bungalow of mobilehome. Deze prijs is afhankelijk van het type, gebaseerd op één volwassene met maximaal twee of drie kinderen. Bij een samengesteld gezin is dit op basis van 2 volwassenen met 2-4 kinderen.

Verblijf in overige accommodatie
Verblijf je in een andere accommodatie, zoals een kamer in een hotel, een pension of een appartement, dan betaal je afhankelijk van de bestemming een prijs per persoon. Vaak is er een kinderkorting voor je (eerste) kind. Gunstig dus voor éénoudergezinnen.

Boeken inclusief accommodatie

Je kunt alleen een zomervakantie bij Cirkel Vakanties boeken inclusief accommodatie. Het is niet mogelijk om met uw eigen tent, caravan of camper een Cirkel Vakantie te boeken.

Bij te boeken activiteiten

Bij enkele bestemmingen is het mogelijk vooraf extra activiteiten bij te boeken. Je kunt deze activiteiten ook ter plaatse boeken. Doorgang vindt de activiteit alleen plaats bij voldoende deelname. Bij bepaalde activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers. Houd er daarom rekening mee dat een bepaalde activiteit volgeboekt kan zijn. De prijzen van de activiteiten ter plaatse kunnen afwijken van de gepubliceerde prijzen op onze website. N.b.: Reizigers die niet bij Cirkel Vakanties hebben geboekt, kunnen niet deelnemen aan de activiteiten en excursies van Cirkel Vakanties. Ook niet tegen een vergoeding.

Paspoort/Identiteitskaart

Als reiziger dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een Europese identiteitskaart. Je bent zelf verantwoordelijk voor de controle van de vereiste grensdocumenten voor de door jou geboekte reis. Informeer tijdig of u over de juiste documenten beschikt. Je kunt dit nakijken bij officiële instanties zoals het verkeersbureau, de ambassade van het betreffende land of op www.visumdienst.nl. Voor verre bestemmingen dien je je paspoort (geen ID kaart) op de geldigheid te checken.

Wij attenderen je erop dat vanaf 26 juni 2012 het bijschrijven van je kind in je eigen paspoort niet meer mogelijk is. Alle kinderen moeten vanaf deze datum over een eigen reisdocument beschikken. De geldigheid van alle kinderbijschrijvingen en kinderstickers vervalt per deze datum. Het vervallen van de kinderbijschrijving heeft geen gevolgen voor de geldigheid van je eigen paspoort. Je hoeft dus geen nieuw paspoort voor jezelf aan te vragen, maar je moet wel een eigen paspoort of identiteitskaart voor je kind(eren) aanvragen. Het vervallen van de kinderbijschrijving komt voort uit gewijzigde Europese regelgeving.

Vaccinaties: Voor bepaalde (verre) bestemmingen kan het aanbevolen worden om jezelf van te voren te vaccineren. Raadpleeg hiervoor je huisarts of GGD. Zij zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.