Over Cirkel Vakanties

Groepsreizen

Wil je met je bedrijf, relaties, vereniging, familie of school op reis? Naast het organiseren van reizen voor singles, éénoudergezinnen en samengestelde gezinnen, staat Cirkel Vakanties samen met gespecialiseerde partners, garant voor een perfecte organisatie en uitvoering van groepsreizen op maat voor bedrijven en particulieren.

Bedrijfsreizen Het succes van je onderneming wordt bepaald door de inzet en betrokkenheid van de medewerkers. Een goed georganiseerde personeelsreis motiveert, geeft een positieve impuls op de werkvloer en bevordert de teamgeest. Een bedrijfsreis is tevens een unieke manier om bijvoorbeeld een jubileum van je bedrijf te vieren.

Incentives Een incentive wordt georganiseerd met als doelstelling de medewerkers en/of relaties te belonen voor het behalen van een target of prestatie.
Als je iets te vieren hebt, een nieuw product wilt lanceren of jouw relaties of (top)verkopers op een bijzondere manier wilt bedanken, dan is een incentivereis, speciaal op maat samengesteld, een uitkomst.

Cirkel Vakanties ontwikkelt en realiseert voor zowel kleine als grote gezelschappen maatwerk reizen die volledig zijn afgestemd op de wensen en budget van je bedrijf of organisatie. Het delen van een bijzondere reiservaring zal ervoor zorgen dat men lang herinneringen blijft uitwisselen.

Schoolreizen Cirkel Vakanties organiseert (actieve) dagtochten, (werk)weken en reizen voor scholen. Dit is een uitstekend middel voor een kennismaking of introductie aan het begin van het schooljaar. En niet te vergeten voor een gezellig dagje of week er tussenuit. Cirkel Vakanties denkt graag met je mee met het samenstellen van een programma. Wij staan garant voor kwaliteit, veiligheid, zekerheid, perfecte organisatie en uitvoering. Aan de hand van jouw wensen en budget wordt een offerte op maat samengesteld.

Groepsreizen voor families, vriendengroepen en verenigingen Gezellig met de familie, een groep vrienden of met een vereniging er even tussenuit? Samen op wintersport, een zeilreis maken of een actief weekend in de Ardennen? Wij kunnen eventueel ook opvang en een programma voor je kinderen op locatie verzorgen. Cirkel Vakanties regelt het graag voor je! Aan de hand van jouw wensen en budget wordt een programmavoorstel op maat samengesteld.