Samengestelde Gezinnen - voorseizoen met kinderen

Kies een land voor een overzicht van alle bestemmingen

Nederland

1 bestemmingen

Nederland

Ook tijdens het voorseizoen is het goed vertoeven in eigen land, het heerlijke voorjaarsweer, de prachtige kleuren van de bloemen in het voorjaar en de mooie luchten en vergezichten. In het voorjaar b...

Spanje

1 bestemmingen

Spanje

Spanje is nog steeds een erg populair vakantieland. Logisch want naast zon, zee en strand heerst er een relaxte Zuid-Europese sfeer. Spanje wordt begrensd aan de noordkant door de prachtige Pyreneeën ...

Vind je het ook heerlijk om naast de zomervakantie in het voorseizoen) een weekendje of weekje weg te gaan om lekker met je "nieuwe gezin" op pad te gaan? Cirkel biedt ook dit jaar weer weekendjes en vakanties) aan in de meivakantie, met Hemelvaart en met Pinksteren. Overdag leuke activiteiten of uitstapjes en na afloop weer terug naar jouw luxe bungalowtent. Na een dagje in- en ontspanning kun je de tijd nemen om samen met jouw kind(eren) te ontspannen en er even lekker tussen uit te zijn. Dit jaar kun je naar Vinkel in Nederland en Playa d'Aro in Spanje.

Je bent tijdens deze voorseizoenreis samen met andere samengestelde gezinnen. Hierdoor is het voor de kinderen gemakkelijk contact te maken met leeftijdsgenootjes. Het Sun & Fun team stelt voor jou en jouw kind(eren) een afwisselend programma samen. Doordat er ook voor de kinderen veel activiteiten worden georganiseerd hebben jullie samen ook af en toe tijd voor jezelf om af en toe bij te tanken.

Ongedwongen vakantie vieren staat bij Cirkel Vakanties voorop. Omdat iedereen voor een specifieke reis[ heeft gekozen, merk je dat er snel aansluiting is. Het Sun & Fun team en de gespecialiseerde begeleiding dragen hun steentje bij aan een geweldige vakantie!
Forum