Samengestelde Gezinnen - strand vakantie met kinderen

Kies een land voor een overzicht van alle bestemmingen

Evenals voorgaande jaren bieden we ook dit jaar vakanties voor samengestelde gezinnen aan. Voor veel gezinnen is het toch anders om met alle kinderen op pad te gaan. Cirkel biedt ruime accommodaties (t/m 6 personen). Voor de kinderen zijn er leeftijdsgenoten en ons enthousiaste Sun & Fun team, waardoor ze zich geen moment hoeven te vervelen. Daardoor hebben de ouders ook tijd om er af en toe lekker samen op uit te gaan.

Ruik de zilte zee en hoor als je gaat slapen de golven op het strand rollen. Begraaf je voeten in het verwarmde zand of geniet aan de boulevard, terwijl je uitkijkt over de zee, van een koel drankje. Kijk naar een partijtje beachvolleybal van de kinderen of ga mee op een excursie naar een toeristische trekpleister. Geniet vooral van de gezelligheid die een strand vakantie met kinderen je kan brengen.

Cirkel Vakanties biedt jullie diverse kampeerbestemmingen, waar je in een luxe bungalowtent, eventueel met extra tent verblijft. Je bent dus van vele gemakken voorzien tijdens jullie strand vakantie met de kinderen.

Dompel je onder in strandsferen op onze bestemmingen in ItaliŽ. Treed in de voetsporen van Napoleon op Elba en kijk uit over azuurblauwe baaitjes of ga lekker naar het strand van Viareggio. Ook in Spanje of in KroatiŽ kom je aan zee tot rust. Daarnaast kun je gezamenlijk met andere gezinnen meedoen aan leuke activiteiten en excursies tijdens jullie strand vakantie met kinderen van Cirkel Vakanties.

Natuurlijk hebben jullie en je kind(eren) de keuze om mee te doen aan het Sun & Fun programma, dat exclusief voor gasten van Cirkel Vakanties georganiseerd wordt. De verschillende leeftijdscategorieŽn zorgen voor een programma dat aangepast is op de leeftijd van jullie kind(eren).
Forum