Samengestelde Gezinnen - strand vakantie met kinderen

Kies een land voor een overzicht van alle bestemmingen

ItaliŽ

1 bestemmingen

ItaliŽ

ItaliŽ, de Laars van Europa, biedt veel mogelijkheden voor een strand vakantie met kinderen. ItaliŽ is een prachtig land, met mooie lange stranden langs de kusten, indrukwekkende bergen en meren in he...

KroatiŽ

2 bestemmingen

KroatiŽ

Kroatie is het land van de mooie natuur, eilanden, rijke cultuur en tradities. Er zijn zes monumenten van de Werelderfgoedlijst te vinden en acht Nationale Parken. Het schiereiland IstriŽ is een popul...

Spanje

1 bestemmingen

Spanje

Spanje is als vakantieland erg populair bij gezinnen. Logisch, want naast zon, zee en strand heerst er een relaxte Zuid-Europese sfeer. Spanje wordt aan de noordkant begrensd door de prachtige Pyrenee...

Evenals voorgaande jaren bieden we ook dit jaar vakanties voor samengestelde gezinnen aan. Voor veel gezinnen is het toch anders om met alle kinderen op pad te gaan. Cirkel biedt ruime accommodaties (t/m 6 personen). Voor de kinderen zijn er leeftijdsgenoten en ons enthousiaste Sun & Fun team, waardoor ze zich geen moment hoeven te vervelen. Daardoor hebben de ouders ook tijd om er af en toe lekker samen op uit te gaan.

Ruik de zilte zee en hoor als je gaat slapen de golven op het strand rollen. Begraaf je voeten in het verwarmde zand of geniet aan de boulevard, terwijl je uitkijkt over de zee, van een koel drankje. Kijk naar een partijtje beachvolleybal van de kinderen of ga mee op een excursie naar een toeristische trekpleister. Geniet vooral van de gezelligheid die een strand vakantie met kinderen je kan brengen.

Cirkel Vakanties biedt jullie diverse kampeerbestemmingen, waar je in een luxe bungalowtent, eventueel met extra tent verblijft. Je bent dus van vele gemakken voorzien tijdens jullie strand vakantie met de kinderen.

Dompel je onder in strandsferen op onze bestemmingen in ItaliŽ. Treed in de voetsporen van Napoleon op Elba en kijk uit over azuurblauwe baaitjes of ga lekker naar het strand van Viareggio. Ook in Spanje of in KroatiŽ kom je aan zee tot rust. Daarnaast kun je gezamenlijk met andere gezinnen meedoen aan leuke activiteiten en excursies tijdens jullie strand vakantie met kinderen van Cirkel Vakanties.

Natuurlijk hebben jullie en je kind(eren) de keuze om mee te doen aan het Sun & Fun programma, dat exclusief voor gasten van Cirkel Vakanties georganiseerd wordt. De verschillende leeftijdscategorieŽn zorgen voor een programma dat aangepast is op de leeftijd van jullie kind(eren).
Forum