Samengestelde Gezinnen - actieve reis met kinderen

Kies een land voor een overzicht van alle bestemmingen

Frankrijk

1 bestemmingen

Frankrijk

Frankrijk is al jaren ťťn van de tien meest populaire strand bestemmingen voor actieve vakanties met kinderen. De Franse natuur verschilt sterk per gebied. Van fraaie stranden in het zuiden en westen ...

ItaliŽ

1 bestemmingen

ItaliŽ

ItaliŽ, de Laars van Europa, biedt zoveel mogelijkheden voor een actieve vakantie met uw kind(eren). ItaliŽ is een prachtig land met mooie lange stranden langs de kusten, indrukwekkende bergen en mere...

Nederland

1 bestemmingen

Nederland

Een actieve vakantie met kinderen in Eigen land? Nederland biedt Brede zandstranden, prachtige natuur, pittoreske dorpjes en natuurlijk heel veel sportmogelijkheden. In Drenthe bieden wi...

Oostenrijk

1 bestemmingen

Oostenrijk

Gelegen in het hart van Europa en een bestemming waar je zowel ís winters als zomers de meest heerlijke vakanties kunt beleven, dan moet het wel over het uitdagende en gezellige Oostenrijk gaan!

Evenals voorgaande jaren hebben we ook dit jaar de actieve vakanties voor samengestelde gezinnen. Voor veel gezinnen is het toch anders om met ALLE kinderen op pad te gaan. Cirkel biedt ruime accommodaties (t/m 6 personen), meestal twee accommodaties waardoor je zelf de indeling kunt bepalen (en tussendoor eventueel kunt switchen ;-). Voor de kinderen zijn er natuurlijk veel leeftijdsgenoten en ons enthousiaste Sun & Fun team, waardoor ze zich geen moment hoeven te vervelen. Zo hebben de ouders ook de tijd om er af en toe lekker samen op uit te gaan. Daarnaast is er ook elke week een dag gepland waar elke ouder met zijn/haar eigen kids op pad gaat. Iets wat met name voor de kinderen ook heel belangrijk is en als zeer positief wordt ervaren. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, het is tenslotte vakantie!

Beklim een machtige rots, ga canyoningen door indrukwekkende kloven en raft over kolkende rivieren. Een actieve reis met kinderen van Cirkel Vakanties heeft alle ingrediŽnten voor een geweldige sportieve beleving. Je kunt meedoen aan een uitgebreid en afwisselend programma. Tijdens jouw actieve vakantie kun je dan ook aan vele sporten deelnemen. Wij weten als geen ander dat je graag ontspant tijdens jouw vakantie. Daarom ben je geheel vrij om te kiezen aan welke activiteiten je meedoet. Een actieve reis met kinderen kent een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning.

Ook tijdens een actieve reis met kinderen kunnen de kids deelnemen aan het gratis Sun & Fun programma. Dit wordt exclusief voor gasten van Cirkel Vakanties georganiseerd. Jullie kind(eren) hebben een prachtige tijd en je kunt er een ochtend of middag op uit trekken. Het Sun & Fun team zorgt ervoor dat de kinderen weer terugkomen vol verhalen.

Tijdens de actieve reizen van Cirkel Vakanties verblijf je op onze kampeerbestemmingen, en ben je van vele gemakken voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geheel ingerichte bungalowtent, of eventueel 2? In Zell am See verblijven we in een hotel.

Al wandelend over kronkelende bergpaden en uitkijkend over valleien in Frankrijk kom je tot rust. Maar vind je ook alom de mogelijkheden tot sportiviteit. ís Avonds kun je gezamenlijk neerstrijken rondom een kampvuur. Kortom, een actieve reis met kinderen bied je een fantastische vakantiebeleving. Je komt absoluut met mooie herinneringen thuis.
Forum