Samengestelde Gezinnen

Kies een soort reis voor een compleet overzicht van alle bestemmingen

 • strand vakantie met kinderen

  strand vakantie met kinderen Kies snel een reis

  Evenals voorgaande jaren bieden we ook dit jaar vakanties voor samengestelde gezinnen aan. Voor veel gezinnen is het toch anders om met alle kinderen op pad te gaan. Cirkel biedt ruime accom... (meer..)

 • actieve reis met kinderen

  actieve reis met kinderen Kies snel een reis

  Evenals voorgaande jaren hebben we ook dit jaar de actieve vakanties voor samengestelde gezinnen. Voor veel gezinnen is het toch anders om met ALLE kinderen op pad te gaan. Cirkel biedt ruim... (meer..)

 • voorseizoen met kinderen

  voorseizoen met kinderen Kies snel een reis

  Vind je het ook heerlijk om naast de zomervakantie in het voorseizoen) een weekendje of weekje weg te gaan om lekker met je "nieuwe gezin" op pad te gaan? Cirkel biedt ook dit jaar weer wee... (meer..)

Forum

Cirkel nieuws

Bagagebeleid luchtvaartmaatschappijen

Met ingang van deze zomer (per 1 april 2014) zullen ook de luchtvaartmaatschappijen waar Cirkel Vakanties mee vliegt in Europa hun bagagebeleid aanpassen. Als je via een reisorganisatie bij Transavia.com of Corendon boekte, kon je 20 kg ruimbagage meenemen. Dit zal per 1 april 2014 niet meer mogelijk zijn, vanaf die datum dien je extra te betalen voor de bagage. Bij de bestemmingen waar je naar toe kunt vliegen met Cirkel Vakanties geven we op deze site aan wat de specifieke luchtvaartmaatschappij gaat rekenen voor de bagage.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle zomer- en winterbestemmingen en alle nieuwtjes van Cirkel Vakanties? Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Cirkel Vakanties Nieuwsbrief