Eenoudervakanties

Kies een soort reis voor een compleet overzicht van alle bestemmingen

 • 1 ouder strand vakantie

  1 ouder strand vakantie Kies snel een reis

  Voel het warme zand tussen je tenen, ruik de zilte lucht van de zee. Je bent op vakantie! Heerlijk, weg van de drukte, op reis met je kind(eren). Een 1 ouder strand vak... (meer..)

 • een ouder actieve reis

  1 ouder actieve reis Kies snel een reis

  Vind je het ook heerlijk om tijdens je vakantie de perfecte mix tussen inspanning en ontspanning te vinden? Tijdens een 1 ouder actieve reis van Cirkel Vakanties ligt de na... (meer..)

 • 1 ouder voorseizoen

  1 ouder voorseizoen Kies snel een reis

  Vind je het ook heerlijk om naast de zomervakantie in het voorseizoen een weekendje of (mid)weekje weg te gaan om lekker bij te tanken? Cirkel biedt ook dit jaar weer weekendjes en vakantie... (meer..)

Forum

Cirkel nieuws

Bagagebeleid luchtvaartmaatschappijen

Met ingang van deze zomer (per 1 april 2014) zullen ook de luchtvaartmaatschappijen waar Cirkel Vakanties mee vliegt in Europa hun bagagebeleid aanpassen. Als je via een reisorganisatie bij Transavia.com of Corendon boekte, kon je 20 kg ruimbagage meenemen. Dit zal per 1 april 2014 niet meer mogelijk zijn, vanaf die datum dien je extra te betalen voor de bagage. Bij de bestemmingen waar je naar toe kunt vliegen met Cirkel Vakanties geven we op deze site aan wat de specifieke luchtvaartmaatschappij gaat rekenen voor de bagage.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle zomer- en winterbestemmingen en alle nieuwtjes van Cirkel Vakanties? Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Cirkel Vakanties Nieuwsbrief