Eenoudervakanties winter - wintersportreizen 1 ouder

Kies een land voor een overzicht van alle bestemmingen

Oostenrijk

3 bestemmingen

Oostenrijk

Bijna 2/3 van de Nederlandse wintersporters vertrekt ieder jaar naar Oostenrijk. Het is daarom niet voor niets wintersportland nummer 1. Cirkel Vakanties heeft, voor een 1 oude...

Met plezier stellen wij u ons wintersportprogramma 2015-2016 aan u voor. Cirkel Vakanties biedt u een breed aanbod 1 ouder wintersportreizen. Wij hebben nieuwe, maar ook vertrouwde en populaire wintersportbestemmingen voor éénoudergezinnen.

De 1 ouder wintersport van Cirkel Vakanties is uniek! Kiest u voor een wintersportvakantie met Cirkel Vakanties, dan bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Maar u geniet tevens van het gemak van een groepsreis. Dit staat garant voor zorgeloos genieten.

Op vakantie mag het u aan niets ontbreken: vakantie betekent ontspanning en er even helemaal tussenuit zijn. Als geen ander weten wij hoe belangrijk dit is. Daarom wordt er voor u van alles geregeld en georganiseerd achter de schermen.

Al onze 1 ouder wintersportvakanties worden begeleid een team van Nederlandse begeleiders. Onze enthousiaste begeleiders vormen samen het vrolijke Snow & Fun team. Zij zorgen ervoor dat uw 1 ouder wintersport op een goede en prettige manier verloopt. Tevens zal het Snow & Fun team er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u en uw kind(eren) een topvakantie beleven.

Cirkel Vakanties is dankzij jarenlange ervaring dé aangewezen specialist voor wintersportvakanties voor éénoudergezinnen. Tijdens een 1 ouder wintersport mag het u aan niets ontbreken. Bij Cirkel vakanties staat de wintersport dan ook voor meer dan skiën en snowboarden alleen. Ons Snow & Fun team organiseert gedurende de week allerlei activiteiten voor de kids. Uiteenlopend van spelletjes in het hotel of in de sneeuw tot stappen met de oudere jeugd.

Daarnaast is er bijvoorbeeld de mogelijkheid met de ouders (en de kinderen) een keer te rodelen, een fakkeltocht te lopen of een sauna-avond te beleven. Vanzelfsprekend verschilt het programma per bestemming.
Forum