ANVR

Handig! Een bagagechecklist!

Algemeen Nederland Verbond van Reisondernemingen (ANVR) Cirkel Vakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van de ANVR-Reisorganisatoren. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen van Cirkel Vakanties worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen in deze reisgids, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze reisvoorwaarden vindt u op de site van Cirkel Vakanties en op de site van de ANVR. Wij verwachten dat u kennisneemt van deze voorwaarden waarin onze wederzijdse rechten en plichten staan.

Duurzaam toerisme Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur zodat reizen in de toekomst ook nog goed mogelijk is. De reisbranche voelt zich hierbij betrokken. ANVR-reisorganisaties zijn in ANVR-verband verplicht om een milieuprogramma met praktische maatregelen op te stellen en toe te passen.

ECPAT Wij steunen actief het ANVR en ECPAT-NL in de bestrijding van kinderprostitutie in vakantielanden. Wij willen u vragen met ons alert te zijn op het misbruik van kinderen.

ANVR Touringcar classificatie De ANVR-organisatoren van touring-carreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen en te publiceren. Daarbij is een onderscheid gemaakt tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. De touringcars hebben voor alledrie de categorieŽn dubbele beglazing, toilet aan boord, een koelkast, een koffiezetapparaat, twee passagiersdeuren aan de rechterzijde, luchtvering, een stereo geluidsinstallatie en airconditioning.

Lidnummer : 04886 Meer info : www.anvr.nl

ANVR Reisvoorwaarden 2013
ANVR Boekingsvoorwaarden 2013